Svi se pitaju – da li je dekolte mogao da bude veći? FOTO

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 09:47

Svi se pitaju – da li je dekolte mogao da bude veći? FOTO

U Los Anđelesu je nedavno održana 30. dodela "SAG" nagrada, a mnoge poznate zvezde iz sveta filmske industrije prisustvovale su ovom događaju.

Među njima je bila i glumica Emili Blant koja je nosila "Luj Viton" crvenu haljinu sa dubokim dekolteom i aksesoare luksuznog brenda "Tiffany & Co". Trebalo bi napomenui da je pripijena toaleta savršeno istakla njenu zavidnu figuru u 42. godini, a skupocena ogrlica naglasila sav glamur te večeri.

Kada je reč o detaljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Emili je svoje izdanje na crvenom tepihu upotpunila talasastom frizurom, tzv. stari holivudski način stilizovanja kose, ali i jednostavnom šminkom koja je akcenat stavila na njene plave oči.

Podsetimo, Emili Blant bila je nominovana za "SAG" nagradu za sporedne ulogu u trenutno najpopularnijem filmu "Openhajmer", ali je nagradu, ipak, ponela Divajn Džoj Rendolf za film "The Holdovers".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.