Svetska premijera “Pedeset nijansi – Siva”

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Feb.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska premijera “Pedeset nijansi – Siva”

Glumački par godine Dakota Džonson i Džejmi Dornan prošetali su crvenim tepihom Berlinale International Film Festivalu u Berlinu. Najiščekivaniji film godine “Pedeset nijansi – Siva” napokon je u sredu 11. februara imao svoju svetsku premijeru i to na Berlinale International Film Festivalu. Svi objektivi bili su usmereni na glumački par Dakotu Džonson i Džejmija Dornana. Dakota je za premijeru odabrala dugu crnu haljinu s potpisom modne kuće Dior. Ova kreacija u isto vreme je elegantna i prefinjena, ali zbog dekoltea i izazovna. Jednostavna duga haljina s dugim rukavima ukrašena je tek dugmićima koji asociraju na kopčanje muškog odela. Dakota je haljinu kombinovala uz minimalne modne dodatke, a uska tanka ogrlica oko vrata pun je pogodak. Njen zgodni kolega Džejmi odabrao je crno odelo koje je kombinovao uz tamne modne dodatke. Usklađeni par plenio je poglede cele večeri.  

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa premijere "Pedeset nijansi - Siva" u Berlinu (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Feb.2015

Premijeri filma "Pedeset nijansi - Siva" na filmskom festivalu u Berlinu, prisustvovali su glavni glumci Džejmi Dornan i Dakota Džonson, režiser Sem Tejlor-Džonson, kao i autorka bestselera po kojem je snimljeno ovo filmsko ostvarenje EL Džejms...Teljor-Džonson, koja je na premijeru došla u pratnji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.