Sve haljine Roksande Ilinčić koje je nosila Kejt Midlton FOTO

Izvor: B92, 10.Jul.2022, 08:55

Sve haljine Roksande Ilinčić koje je nosila Kejt Midlton FOTO

Još uvek pratimo dešavanja sa Vimbldona, a našu pažnju privukla je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Ona se na finalu ženskog tenisa na Vimbldonu pojavila u elegantnoj žutoj haljini koju potpisuje naša dizajnerka Roksanda Ilinčić. Duga strukirana haljina sa kratkim rukavima i velikom mašnom na levom ramenu bile su glavne karakteristike Roksandine kreacije rađene za vojvotkinju.

Sve o skrivenom talentu Kejt Midlton

Prefinjen model >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << haljine došao je do punog izražaja kada je Kejt Midlton istupila sa tribina kako bi uručila pobednički pehar Eleni Ribakini.

Njen izbor haljine za Vimbldon nije nas previše iznenadio, jer je Kejt i pre ovog događaja bila upoznata sa Roksandinim radom. U nastavku teksta možete pogledati samo neke od kreacija srpske dizajnerke koje je vojvotkinja od Kembridža nosila na drugim svečanostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.