Švarceneger postao deda: Porodila se njegova starija ćerka

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 17:31

Švarceneger postao deda: Porodila se njegova starija ćerka

Ćerka slavnog Arnolda Švarcenegera Ketrin Švarceneger i njen suprug Kris Prat dobili su prvo zajedničko dete. Radosnu vest otkrio je ujak Patrik Švarceneger.

Patrik Švarceneger se u intervjuu za "Entertejment tunajt" zahvalio fotografu na čestitki da je postao ujak. Rekao je da se Ketrin Švarceneger i Kris Prat osećaju sjajno jer su dobili "mali poklon" kog zovu "čuvar galaksije" po istoimenom filmu u kojem je glumio presrećni tata.

Par se venčao u junu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, posle samo pet meseci zabavljanja. Za Ketrin, ovo je prvo dete, dok Kris Pret sa bivšom ženom Anom Faris ima sedmogodišnjeg sina Džeka.

Još u januaru 2019. godine, Pret je rekao kako bi jednog dana voleo da ima veliku porodicu.

"Želim mnogo dece. Više vremena da provedem uživajući u životu, a manje radeći", rekao je Pret u jednom intervjuu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arnold Švarceneger postao deda

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2020, 07:48

Kćerka čuvenog akcionog snagatora Arnolda Švarcenegera (73) i spisateljica Ketrin Švarceneger (30) je sa glumcem Krisom Pratom (41) dobila prvo zajedničko dijete prošle nedjelje, potvrdio je njen brat Patrik Švarceneger (26).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.