Super trik kako da ODMRSIŠ kosu bez čupanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super trik kako da ODMRSIŠ kosu bez čupanja!

Vredi probati...

Kakav god tip kose da imaš, nakon pranja ili možda čak i u toku dana (usled vetra, hladnoće i slično), može ti se desiti da se kosa umrsi. Već znamo da je odmrsiti kosu ravno nemogućoj misiji, ali samo ukoliko nisi čula za ovaj trik.

ŽENE, ZA OVO NISMO SPREMNE: Naučnici žele da zabrane korišćenje ŠLJOKICA! A razlog je...

KAO BLIZNAKINJE: Severina se pohvalila izgledom, a fanovi je uporedili sa OVIM likom iz crtaća! SMEH >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sve što ti je potrebno jeste balzam u spreju.

Prednost ovih balzama jeste što se ne ispiraju, a mogu da se koriste i na mokroj i na suvoj kosi. Dovoljno je da ga naprskaš malo obilnije u predelu gde se zamrsila i da raščešljaš četkom ili češljem.

Maska za kosu

Još jedan trik koji možeš da primeniš (samo na mokroj kosi), vezan je za maske. Slobodno ih držite na kosi i do 10-15 minuta duže nego što je predviđeno uputstvom i ne morate je isprati u potpunosti. Tako će vam kosa biti glatka i biće manje šanse da se uopšte umrsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.