Stefani Joanne pre nego što je postala Lady Gaga

Izvor: GlamDama.com, 03.Sep.2011, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefani Joanne pre nego što je postala Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta poznatija kao Lady Gaga rodjena je 1986 godine. Pre nego što je postala svestka zvezda učestvovala je na godišnjem talent šou programu ''Ultraviolet Live'' koji se održava na Univerzitetu u New Yorku, ei to je bio njem prvi ozbiljniji nastup do tada. Nastupila je sa dve pesme ''Captivated'' i ''Electric Kiss'' i osvojila treće mesto. 
Germanotta koja je imala tada 19 goidna prihvatila je ponudu Def Jam Records-a i za njih snimila svoje prve pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << i nastavila sa nastupima. Nakon toga sledi izdavačka kuća Kon sa kojoj je ostvarila izuzetnu saradnju. Godine 2007. počinje sa nastupima na Menhetnu kada i prvi put nastupa pod imenom Lady Gaga. Godinu dana kasnije izadaje singl ''Just dance'' koji postaje hit u svim američkim klubovima. Nakon toga sledi ''Poker Face'' koji je dostigao svetsku slavu. Ostalo je već istorija. Ovom prilikom želimo da vam pokažemo kako je Lady Gaga izgledala na početku svoje karijere.
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.