Šta muškarci zaista misle o braku

Izvor: NaDlanu.com, 22.Nov.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarci zaista misle o braku

Ukoliko se često pitate u kojoj meri muškarci maštaju o venčanju, porodici, ženi i deci i šta za njih zapravo znači reč "brak", evo dugo očekivanog odgovora.

Mnoge žene veruju da muškarci nemaju isto mišljenje o braku kao one. Zapravo, sigurne su da je muška svrha postojanja dobar provod, ispijanje piva s ortacima i gledanje fudbala, a ne porodica, deca i sve što ide uz to. Međutim, mislite li i vi na ovaj način, budite sigurni da grešite. Tačno je da su muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << duži period svog života neozbiljni i željni slobode, ali s vremenom svima dođe trenutak kada požele da se usidre u mirnu luku.Donosimo vam rezultate raznih istraživanja koja, vrlo uverljivim brojkama, pokazuju na koji to način muškarci gledaju na brak. Nakon ovoga možda i promenite mišljenje.Čak, 68 odsto muškaraca veruje da brak traje “dok nas smrt ne rastavi”.Sedamdesetčetri odsto muškaraca smatra da postoje “devojke s kojima izlaze” i “devojke koje žene”.Oko 62 odsto misli da je ženama previše stalo do braka.Čak, 60 odsto je izjavilo kako im neće faliti seks s drugim ženama kada se ožene.Njih 56 odsto je priznalo da im je bitno da pre dolaska dece budu oženjeni.Šezdeset odsto je priznalo da im je brak pri vrhu životnih prioriteta, a 55 odsto da su uzbuđeni oko toga.Tridesetšest odsto otkrilo je kako ne postoji starosna granica kada bi muškarci trebalo da počnu da razmišljaju o braku, već to mora da se desi onda kada su spremni.Ipak, 69 odsto složilo se kako je karijera najvažnija stvar koju muškarac treba da postigne pre braka, a 46 odsto smatra kako bi parovi trebalo da žive zajedno pre nego što se odluče za brak.Samo 50 odsto njih smatra da žena obavezno mora da uzme njihovo prezime nakon udaje.Izvor: B92
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Evo šta muškarci zaista misle o braku

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2013, 13:17

Ako se često pitate da li muškarci maštaju o venčanju, porodici, ženi i deci i šta za njih zapravo znači reč "brak ", evo dugo očekivanog odgovora.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.