Škorpije su samouverene, a Blizancima se odobravaju ideje

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Feb.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škorpije su samouverene, a Blizancima se odobravaju ideje

Foto: Pixabay OVAN Nečije reči na Vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Usmerite svoju pažnju i energiju na rešavanje nekih korisnih ciljeva. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama. Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno Vam je veće emotivno razumevanje. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje, nakon suočavanja sa istinom. BIK Potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promene u Vašu korist. Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge. Sugestija: Prijaće Vam neka vitaminska ili dijetalna ishrana. BLIZANCI Neko odobrava Vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju Vaša interesovanja i potrebe. U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Veliki nedeljni horoskop do 12.februara: Kako su vam zvezde naklonjene ove nedelje?

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Feb.2017

Foto: Pixabay OVAN Novi dogadjaji na poslovnoj sceni ili necije ponasanje mogu da Vas uspore u sprovodjenju vaznih planova. Ali, uz dodatnu upornost ocekuje Vas dobar epilog u svakom pogledu. Uspeh ima relativno znacenje i tumacenje, stoga svoje ideje treba da plasirate na pravom mestu ili pred osobom...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.