Sestrinska podrška: Kim ima šta da pokaže

Izvor: B92, 15.Nov.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestrinska podrška: "Kim ima šta da pokaže"

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan izazvala je buru osuđujućih komentara kada se potpuno obnažila za naslovnicu magazina "Paper“ ove nedelje. Ipak, najveću podršku, kao i uvek, pruža joj njena porodica.

Najmlađa sestra Kardašijan Kloi u potpunosti podržava odluku svoje straije sestra da se slika potpuno naga za magazin.

Ona je za "E!“ objasnila zašto se Kim razgolitila za ovu naslovnicu.

"Ako imate šta da pokažete onda treba da se ponosite. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Kim bila trudna svi su bili oštri prema njoj. Sada se oseća potpuno slobodno da pokaže svima kako fantastično izgleda. Sviđa mi se taj stav. Ona prkosi celom svetu“.

Majka šesnaestomesečne Nort Vest još uvek se nije oglašavala povodom obnaženih fotki, ali nema sumnje da je i sama ponosna na njih kao i njena mlađa sestra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.