Saznajte: Koja je idealna visina štikle za vas?

Izvor: Savršena.com, 27.Jul.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte: Koja je idealna visina štikle za vas?

(foto: Favim)

Postoji jednostavan način da utvrdite koliko visoku štiklu smete da nosite.
Nošenje cipela sa previsokom štiklom može da dovede do brojnih zdravstvenih problema, i zato je veoma važno da ne preterujete i da izaberete visinu štikle koja će vam garantovati udoban hod – a ne bolove.
Na osnovu oblika stopala, visine njegovog luka i fleksibilnosti, možete da izmerite maksimalnu visinu štikle koju smete da nosite.
Evo kako to da uradite: Izujte se >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << i ispružite nogu .Uz pomoć metra izmerite razdaljinu od dna pete do sredine jastučastog dela stopala ispod palca. Dobijena vrednost predstavlja najbolju i najudobniju visinu štikle koju bi trebalo da nosite.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.