Samo tri koraka i niko neće znati da niste spavali

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2018, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo tri koraka i niko neće znati da niste spavali

Jedan od glavnih problema zaposlenih žena je umor. One žele da svaki radni dan započnu sveže, nasmejane i odmorne, ali nekih dana san jednostavno ne dolazi na oči, a kada se ujutru probude, izgledaju umorno i iscrpljeno.

Međutim, kada san otkaže poslušnost, šminka je tu da popravi stvar!

Uz samo 3 make up saveta dobijate odmoran izgled vaših očiju:

Korektor je najbolji prijatelj umornih očiju, ali ako je pogrešno odabran, može dobit potpuno suprotan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << efekat. Pregust korektor, koji teksturom više podseća na puder, može izgledati neprirodno. Najbolji efekt imaće korektor lagane, hidratantne teksture, koji će prekriti podočnjake i tamne krugove, a neće izgledati kao maska.

Bela olovka za oči poslednjih godina je jako popularna i ima moć da u trenu osveži pogled. Crna olovka, s druge strane, na umornim očima imaće suprotan efekt.

Uvijač za trepavice jedan je od alata koji mora naći svoje mesto. Osim što trepavice čini lepšim, a pogled zavodljivijim, otvara oči i u trenu im daje odmorniji izgled. Sve će još bolje izgledati ako maskaru nanesete samo na vrhove trepavica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.