SVE ŽENE ĆE SE PRONAĆI: Greške koje pravimo kada sušimo kosu fenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ŽENE ĆE SE PRONAĆI: Greške koje pravimo kada sušimo kosu fenom

Iako je sušenje kose radnja koju gotovo svakodnevno praktikujemo i ne razmišljamo previše kako to činimo, ipak ne radimo sve kako bi trebalo.

Pranje i sušenje kose je nešto što svaka žena radi gotovo svakodnevno, ne razmišljajući mnogo o tome. Verovatno mnoge od vas nakon pranja, malo izbrišete kosu peškirom i odmah se hvatate za fen, e upravo tu činite jednu od grešaka.

Ono što priprema Emina Jahović ODUŠEVIĆE sve žene! Pretpostavljate li o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se radi? (FOTO)

Važno je nakon pranja kosu dobro ocediti i zamotati u peškir kako biste odstranili višak vode. Greška koju najčešće pravimo je sušenje kose neposredno nakon pranja.

Kada sušite kosu, počnite je sušiti s prednje strane glave, a potom lagano fen usmerite prema drugoj strani.

DRUGA ŽENA: Aleksandra Prijović VIŠE ne izgleda ovako! Evo šta je sada uradila na sebi (FOTO)

Prilikom nanošenja proizvoda za kosu poput regeneratora, balzama i slično, česta je greška neravnomerno nanošenje. Kod ovakvih proizvoda izbegavajte da ih nanosite na teme, zadržite se na donjem delu kose. Takođe pripazite i na količinu proizvoda koje koristite.

Ako želite da održite kvalitet kose, uložite u kvalitetan fen koji ima veću snagu i ne pregrejava se.

SVAKA DEVOJKA ĆE ŽELETI DA IH IMA: Tri frizure koje su potpuni HIT ovog proleća! (FOTO)

Za veći volumen koristite manju četku, jer ćete tako postići bolji efekt. Ako želite ravnu kosu, koristite kvalitetnu, gustu i okruglu četku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.