Ručak gotov za 30 minuta: Gulaš sa šampinjonima

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 09:06

Ručak gotov za 30 minuta: Gulaš sa šampinjonima

Predlažemo makarone kao prilog.

Potrebno je:

300 g šampinjona

1 glavica crnog luka

2 šargarepe

soli, bibera

4 čena belog luka

1 kašičica krem supe od pečuraka

ulje peršunov list

Priprema:

Na ulju propržiti sitno seckan crni luk i na krugove šargarepu. Dodati oguljene i oprane i na listiće isečene šaminjone. Dinstati sa malo vode 20 min. Posoliti, pobiberiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Razmutiti kašičicu instanta supe od pečuraka pa ubaciti. Na kraju dodati seckan beli luk i peršunov list. Ostaviti minut da kuva i skloniti sa šporeta. Fantastičnog ukusa jako dobro. Prijatno..

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRZ I UKUSAN OBROK: Umak sa pečurkama i belim lukom po BAKINOM RECEPTU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021

Šampinjoni, ali i druge vrste jestivih pečuraka, su prava riznica lekovitih sastojaka..Ukusan i brz obrok su san svake domaćice, još ako na to dodate i da je zdrav nema zamerke...Šampinjoni, zapravo i sve druge vrste jestivih pečuraka su jako zdrav izbor za obroke kojima želite da obradujte i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.