Razotkrila muža u prevari, on dao neverovatno objašnjenje

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 19:30

Razotkrila muža u prevari, on dao neverovatno objašnjenje

Tajler Pejdž izazvala je brojne reakcije na TikToku nakon što je otkrila kako je saznala za dvostruki život koji vodi njen suprug, kao i njegov odgovor na to.

"Videla sam na Fejsbuku sliku muža. Bio je u klubu, okružen devojkama. Pogledala sam malo bolje i videla da na prstu ne nosi burmu. Normalno, pitala sam ga o čemu se radi. Njegov odgovor je bio da je Fejsbuk stranica tog kluba fotošopom obrisala prsten. To je zaista najbezobraznija laž koju sam čula" - rekla je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svom TikTok snimku.

Kako je Tajler sama stručnjak za sređivanje fotografija, rekla mu je odmah da zna da je u pitanju laž.

On tu nije prestao sa pravdanjem pa je rekao da "mora da ga je skinuo dok je prao ruke i zaboravio da ga vrati".

Tajler je posle ove situacije prekinula brak sa suprugom, a priču koju je podelila pogledalo je više od tri miliona ljudi.

Dobila je komentare podrške od ljudi koji su pogledali video, a izdvojio se i jedan šaljiv "Ženo, nisi razvedena, samo si ga fotošopom izbrisala iz života".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.