RAZBIJAMO MITOVE: Evo koliko ČESTO bi zapravo trebalo da ŠIŠATE kosu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBIJAMO MITOVE: Evo koliko ČESTO bi zapravo trebalo da ŠIŠATE kosu!

Samo na ovaj način će biti lepa i zdrava.

Puštate kosu pa već mesecima odgađate odlazak frizeru?

Nažalost, moramo vas obavestiti da joj tako nanosite više štete nego koristi. Kosa najbrže raste kad je zdrava, a to podrazumeva i redovan odlazak frizeru na šišanje ispucalih vrhova. Koliko će to biti često, zavisi od vrste vaše kose, ali i načina na koji je tretirate.

KUĆNI PEDIKIR: Uz ove SAVETE imaćete SAVRŠENA stopala bez odlaska u salon!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ako negujete prirodnu kosu, onda ćete sigurno ređe morati da posećujete frizera od žena koje svoju kosu boje, a ubrzanom oštećenju doprinosi i redovno tretiranje kose toplotom, kao i proizvodi za stilizovanje. Odlazak frizeru možete, pak, malo odgoditi redovnom negom kose uljima, hidratnim maskama i drugim hranjivim preparatima.

Ako ste posvećeni brizi oko svoje kose, biće dovoljno skratiti je za oko pola centimetra na svaka dva meseca.  Sa sveže ošišanim vrhovima kosa će izgledati bujnije i rašće brže. Ali ako ne vodite baš mnogo brige o svojoj kosi, onda ćete kod frizera morati još češće.

ON ĆE VAM POMOĆI: Ovo je jedini protein koji vam je POTREBAN da se rešite strija i celulita!

Објава коју дели Amélie 🌅 (@ameliecheval31) дана 18. Јун 2018. у 10:30 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.