Pun orman, a nemate šta da obučete? 3 su razloga za to

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 08:18

Pun orman, a nemate šta da obučete? 3 su razloga za to

Koliko puta vam se dogodilo da gledate u orman, preturate po garderobi i nervirate se pred polazak iz kuće jer nemate šta da obučete...

Niste same. Mnogo žena ima sličan problem, vrlo često. Kupovina garderobe koja nema veze stilski jedna s drugom, samo je deo ove priče u kojoj nam se naši prepuni ormani čine praznim a mi nemamo inspiraciju.

Nepovezana garderoba, među kojom svaki komad ima smisla, ali zajedno ne prave dobre modne formule, uglavnom je propala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << investicija.

Tri su razloga zašto nam se ovo dešava:

1. Trendovi i samo trendovi

Odlazak u šoping u potrazi za trendovima, i tako svaki put, jedan je od razloga. Kriva je modna logika, jer ćete završiti s ormanom punim komada, a koji zajedno neće ići jedan uz drugog.

Pre odlaska u kupovinu, razmislite šta vam zaista treba i šta bi se uklopilo u postojeću garderobu.

2. Premalo osnovnih komada garderobe

Osnovne stvari, one dosadne i svakodnevne, super su kao podloga za sve trendove koji se skrivaju u ormanu. Upravo će crne haljine, crne suknje, bele majice podržati sve one hit i trendi torbe i sakoe.

Ako vam u ormanu nedostaju bazični krojevi, garderoba neće biti toliko praktična.

3. Pogrešne cipele

Cipele moraju da odgovaraju kombinaciji, one su početak i kraj. Od štikli praktične su salonke, koje će pokriti dosta prilika, a važno je da imate i jedan par udobnih cipela za svaki dan, u boji koja odgovara velikom delu komada garderobe. Tu su i tpatike, bele su najzahvalnije. Izvrsne su i balerine te klasične otvorene sandale neutralnog tona.

U plakaru treba da imate bar jedan par obuće koji možete da nosite uz 90% vaše garderobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.