Presmešno: Kama Sutra za parove koji su u braku

Izvor: Savršena.com, 28.Okt.2015, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presmešno: Kama Sutra za parove koji su u braku

Šaljiva Kama Sutra za supružnike

Kama Sutra je poznata svima kao knjiga prepuna saveta za što intenzivniji užitak u seksualnom životu. Ona nas uči kako da što bolje zadovoljimo partnera, a ujedno kako da i sami što više uživamo u intimnim odnosima.

Ovo delo indijske književnosti je inspirisalo Simona Richa i Farleya Katza da naprave šaljivu Kama Sutru za parove koji su u braku i tako se našale na račun poza koje izluđuju supružnike. >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << Kada kažemo izluđuju ne mislimo da će to bilo koga dovesti do orgazma.
1. Kažu da je misionarska poza najčešće upražnjavana kod parova širom sveta. Ipak, to ne važi za parove koji su u braku. Oni najčešće upražnjavaju pozu u kojoj muškarac spava na jednom kraju kreveta, žena na drugom, a dete je u sredini.
2. Žene, sa druge strane, najviše uživaju u pozi kada leže u kadi. Same. U tišini. Dok su muž i deca odsutni. Nekoliko sati.
3. Ova poza je najpreporučjivija za sve parove koji imaju više od par sati koje mogu da posvete samo sebi dok su deca kod bake i deke. Neka svako popije po jednu tabletu za spavanje i zauzme najudobniji položaj na krevetu.
4. Kama Sutra se posebno posvećuje mirisima. Redovnom tuširanju i obilju parfema su muškarci posvećeni kako bi zadovoljili i čulo mirisa svoje drage. Međutim, u braku im nije strano ni da ispuste goluba pred njom. Poseban afrodizijak u ovoj predigri je i taj što će se praviti kao da se ništa nije dogodilo. Uzbuđujuće, zar ne?
5. Ko kaže da je držanje za ruke prevaziđeno još u tinejdžerskim danima ili na početku veze? Bračni parovi vole da se drže za ruke, naročito prilikom večere sa drugim parom koji se svađa više od njih. U onom momentu kada shvate da su njihovi problemi mnogo manji obično se nežno pogledaju i uhvate za ruke.
Izvor: Wittyfeed.com

Nastavak na Savršena.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.