Poznate mame koje su konzumirale svoju posteljicu

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Dec.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate mame koje su konzumirale svoju posteljicu

Većina žena smatra da se nakon porođaja treba “rešiti” posteljice. Ali, mnoge novopečene mame žele da probaju posteljicu nakon porođaja, jer veruju da im poboljšava zdravlje, a neke od poznatih dama podelile su svoja iskustva. Važno je napomenuti da žene koje se odluče na ovaj korak, posteljicu konzumiraju u vidu kapsula što, kako smo saznali i ne eliminiše njen neobičan ukus. Foto: Guliver/Splash Kim Kardašijan Kim Kardašijan sada već ima “ritual” nakon porođaja, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << ovo drugi put da od posteljice svoje bebe pravi tablete koje onda konzumira. Kada su je pitali zašto to radi, istakla da joj pomaže u postporođajnoj depresiji. My experience eating my placenta is up on my app! https://t.co/0aC3YXxIgv pic.twitter.com/xcCEtVCvzb — Kim Kardashian West (@KimKardashian) December 14, 2015 Koje su još poznate dame probale posteljicu pogledajte OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Bizarno ali istinito: Ove poznate dame su jele svoju posteljicu

Izvor: Svet, 29.Dec.2015

Foto: Guliver/Getty/Splashews.. .. Većina žena smatra da se nakon porođaja treba “rešiti” posteljice.. Ali, mnoge novopečene mame žele da probaju posteljicu nakon porođaja, jer veruju da im poboljšava zdravlje, a neke od poznatih dama podelile su svoja iskustva. Važno je napomenuti da žene...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.