Poznate dame na crvenom tepihu: Koja se najlepše obukla?

Izvor: B92, 15.Nov.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate dame na crvenom tepihu: Koja se najlepše obukla?

Nema sumnje da su neke poznate dame bile zvezde večeri sinoćnje dodele "Hollywood Film“ nagrada.

Poznate glumice i pevačice prošetale su crvenim tepihom u Los Anđelesu kao po modnoj pisti i baš kao i svaki put izazvale polemiku koja je bila najgracioznija u svojoj svečanoj toaleti.

Dok je poznata glumica Anđelina Džoli odabrala uvek sofisticiranu crnu eleganciju, kreacija pevačice Dženifer Lopez bila je pravo osveženje.

Supruga glumca Čeninga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tejtuma, Džena Devan odbrala je svetle tonove koji su se savršeno ukopili uz njen ten, a za nežnije boje odlučile su se i glumice Hilari Svonk, Džulijen Mur i Kira Najtli.

*

*

*

Možda najatraktivnija bila je model i glumica Emili Rajtakovski, dok je glumica Riz Viterspun crveno-crnom kombinacijom unela vedrinu u ovaj defile prelepih haljina.

Koja se kreacija vama najviše dopada?

Foto: Beta/AP

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.