Poslovni saveti koje možete čuti od Ane Vintur

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 08:02

Poslovni saveti koje možete čuti od Ane Vintur

Lily Gildor radila je neko vreme u "Vogu", na mestu asistentkinje slavne Ane Vintur. To iskustvo i savete podelila je na Tik Toku.

Lily (29), koja živi u Los Anđelesu, radila je kao jedna od tri pomoćnice glavne urednice američkog "Voga" i podelila je iskustva sa tog posla na TikTok-u.

Priče su izazvale veliku pažnju kao i knjiga koju je napisala bivša poslovna sekretarka Ane Vintur, koja je poslužila i kao osnov za knjigu 'Đavo nosi Pradu'.

Lili Gildor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada radi kao dizajnerka tekstila, a u svom u prvom videu otkrila je da je od Ane naučila to da su dobre veze jako važne u životu.

Dodaje kako Ana ne govori o nepotizmu kad govori o važnosti veza, nego o tome da treba održavati lične odnose s važnim ljudima.

"Na primer, pošaljite čovjeku rukom napisanu zahvalnicu, ljudima se to sviđa", rekla je.

"Kad ste na razgovoru za posao i neko vas pita koje aktivnosti radite van posla, ne spominjite da vežbate, trčite, praktikujete jogu ili nešto slično, jer gotovo svi to rade, pa to nije nešto jako zanimljivo", savetuje u jednom od videa.

"Ako imate pet elegantnih i kvalitetnih letnjih odevnih kombinacija, nosite ih redom od ponedeljka do petka sve dok sezona ne završi, jer ćete na taj način maksimalno iskoristiti odeću. Izgledaćete samouvereno, kao neko ko je stvarno šik i nije opterećen stalnim smišljanjem novih odevnih kombinacija. Otkriću vam tajnu: Svi koji su šik u Vogu to tako rade" - kaže.

I Lili je posao kod Ane Vintur dobila zahvaljujući poznanstvu sa čovekom iz ljudskih resursa, koji je njen CV prosledio kad se otvorilo mesto, iako se pre toga prijavila za čak četiri radna mesta u časopisu. Bila je na razgovoru za njih i nije dobila ni jedan posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.