Pogledajte gde smo pronašli patike koje sanjamo već mesecima

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 09:26

Pogledajte gde smo pronašli patike koje sanjamo već mesecima

Da li znate šta povezuje najpoželjnije, ležernije, a opet beskrajno elegantne outfite koje svi pokušavaju da rekreiraju sa dolaskom proleća?

Bez obzira da li je u pitanju elegantna haljina, sportski stajling ili kombinacija omiljenih pantalona i sakoa – bele patike biće savršen dodatak koji će vašim modnim kombinacijama dati dozu svežine i šik ležernosti. Modeli koji su ovog proleća u trendu dolaze u potpuno beloj boji ili sa umerenim dodacima boja, a u Deichmannu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo pronašli hit modele ove sezone za žene i muškarce.

Ovih dana u Deichmann su stigli novi modeli patika iz sezonskih kolekcija vodećih svetskih brendova. Izbor je veliki, ali se posebno ističu čisti, minimalistički i beskrajno elegantni beli modeli. Brendovi kao što su adidas, Nike i Puma prednjače kada je reč o postavljanju trendova, tako da posebno raduje činjenica da se na Deichmanovim policama nalaze upravo takvi, trendi modeli.

Ako želite i sami da isprobate ovaj trend ovog proleća, ali i dalje želite da vaše nove patike budu obogaćene sa malo boje, imamo dobre vesti za vas! Suptilni akcenti u privlačnim bojama su najtraženiji dodatak belim patikama.

U Deichmannu ćete pronaći modele sa neonskim, šarenim, holografskim i svetlucavim detaljima - savršeno za proleće! U ponudi su i modeli patika brendova Graceland, Bench, Venice, koji trendove u Deichmann donose po najpovoljnijoj ceni.

Објава коју дели deichmann_adria 🇸🇮🇭🇷🇷🇸🇧🇦 (@deichmann_adria)

I Deichmannova ponuda za muškarce donosi prave poslastice za ljubitelje sportskog, urbanog stila. Svi muškarci koji preferiraju patike u svakodnevnom izgledu već planiraju kupovinu sledećeg prolećnog modela. Ako su u potrazi za elegantnim i prefinjenim modelima koje mogu lako da kombinuju bez obzira na priliku, onda bi neki od dvorskih modela belih patika vodećih svetskih brendova mogao da zauzme prvo mesto na listi.

U Deichmannu nas je ovog proleća dočekala najbolja ponuda trendi modela u velikom izboru veličina, kao i ponuda za žene, a ovde ćete moći da birate između potpuno belih patika i patika sa zanimljivim kombinacijama boja.

Najlepši prolećni modeli "must have" modnih dodataka za žene i muškarce stigli su na police prodavnica Deichmann! Bele patike Vašeg omiljenog brenda ćete naći u Deichmannu po atraktivnim cenama, a ponuda je takva da će svako pronaći savršene bele patike. Istražite ponudu i uživajte u elegantnom i udobnom proleću!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.