Pevačica zabrinula mnoge zbog izgleda: Da li si dobro? FOTO

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica zabrinula mnoge zbog izgleda: "Da li si dobro?" FOTO

Pevačica Britni Spirs (38) ne prestaje da iznenađuje fanove.

Ona je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, a fanovi su se zabrinuli za nju jer na fotografijama izgleda veoma iscrpljeno.

Pevačica je ispod fotografije napisala: "Jedva čekam proleće".

Pored umora i iscrpljenosti koji su vidljivi na njenom licu, primetno je da Britni ima neurednu šminku i kosu.

Iako su fotografije dobile veliki broj lajkova, njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obožavaoci nisu mogli da se ne zapitaju šta se dešava sa pevačicom.

"Da li si dobro?", "Zabrinjavaš me ovih dana", "Izgledaš kao da te negde drže za taoca", "Šta izvodiš? Saberi se", "Lepša si i prirodnija bez te tamne šminke", samo su neki od komentara.

Ovo nije prvi put da je pevačica iznenadila izgledom. Nedavno su je paparaci fotografisali dok je izlazila iz klinike u Los Anđelesu u društvu telohranitelja.

Britni je i tada izgledala neuredno i zapušteno, u farmericama i beloj majici, a nosila je i papuče sa čarapama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.