Pevačica se rasplakala: Muža hranim na slamčicu

Izvor: B92, 25.Mar.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica se rasplakala: Muža hranim na slamčicu

“Ne može sam da jede, pa ga hranim na slamčicu”, kaže Selin Dion (46) kroz suze.

Njen suprug i menadžer Rene Angelis ima rak grla… Selin je gostovala na ABC-u i na pitanja o mužu i njihovoj borbi sa ovom opakom bolešću se "slomila" i rasplakala.

Pevačica je morala da uzme godinu dana pauze od nastupa, da bi se posvetila negovanju muža.

Rene (73) i Selin venčali su se 1994. godine. Imaju tri sina, Rene Čarlsa (14) i blizance Edija i Nelsona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (4). Deca zajedno s majkom učestvuju u očevoj borbi.

“Želim da posvetim svaki milisekund svog života i svoje energije svom mužu i njegovom lečenju. Veoma je važno da se posvetim i deci. Zato sam morala da uzmem pauzu i izvinjavam se svojim fanovima. Znam da svi razumeju moju situaciju i hvala na podršci”, rekla je Selin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.