Pet najvećih grešaka koje muškarci rade tokom seksa

Izvor: NaDlanu.com, 17.Dec.2013, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet najvećih grešaka koje muškarci rade tokom seksa

Nosite li čarape za vreme seksa? Preskačete li predigru? Nemojte se čuditi ako vas partnerka ostavi, jer jedno istraživanje pokazuje da takve stvari odbijaju žene od muškarca.

Agencija za ugovaranje sastanaka "Victoria Milan" napravila je onlajn istraživanje šta ženama najviše smeta kod muškaraca i tera ih na neveru. U svom istraživanju agencija je iskoristila 4.000 odgovora žena koje su dale osnovne razloge zbog kojih su bile neverne i napravila listu pet najvećih grešaka >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koje muškarci rade u seksu.1. Budite kavaljerMuškarci su skloni razmišljanju da sitnice ne čine razliku pa rado ostaju u čarapama dok vode ljubav. Žene to vide u sasvim drugačijem svetlu. Na krađu pokrivača, čitanje sms-poruka i slične stvari žene gledaju kao da je partneru manje stalo do nje i da se više ne trudi da seks bude dobar i strastven. Stoga budite kavaljer i lepo se ponašajte u krevetu iako ste već dugo zajedno i predobro se poznajete.2. Narcisoidno ponašanjeIstraživanje pokazuje da žene beže od muškaraca koji misle samo na sebe. Ako su u krevetu fokusirani samo na sebe i svoje zadovoljstvo, mogu očekivati da će ubrzo ostati sami među čaršafima.3. ProstakluciZa male prljave razgovore morate imati dogovor s partnerkom jer inače nećete dobro završiti. Žene koje ne vole takav tip komunikacije tokom seksa imaju osećaj da se radi o porno-filmu, a ne o vođenju ljubavi s voljenom osobom.4. Kreativnost i spontanostU dugoročnim vezama ženama je važno da partner bude kreativan i spontan. Možda ne svaki put jer to nije lako, ali zamislite da pri svakom odnosu s partnerom tačno znate redosled događanja unapred? To je zagrantovani ubica strasti i dobrog seksa.5. PredigraNe preskačite predigru! Prema studiji koju je vodila agencija, to je najveća greška koju muškarci rade u krevetu. "Naučno je dokazano da ženama treba više vremena da budu spremne za seks i da dožive vrhunac, pa je predigra neizbežna'.Izvor: tportal

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.