PROŠLO JE 10 GODINA: Naša pevačica u žalosti za majkom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠLO JE 10 GODINA: Naša pevačica u žalosti za majkom (FOTO)

U suzama...

Pevačica Dušica Grabović objavila je na svom Instagramu da je današnji dan za nju najtužniji ikada.

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on Feb 22, 2017 at 8:45am PST

Nažalost, Dušica je na ovaj datum pre 10 godina ostala bez majke, za kojom, razumljivo, i dalje pati.

- 1.mart...Najtužniji dan u mom životu kada si mi preminula na rukama. Prošlo je 10 godina otkako si nas prerano napustila i ostavila nas u suzama...Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih dala za još jedan dan da ti kažem koliko sam sama...Ljubav je prevelika, bol preteška, a tuga za tobom večna...Nedostaješ mi anđele moj. Volim te MAMA - napisala je neutešna pevačica.

TUGA U DOMU NAŠEG FOLKERA: Pevač u žalosti zbog porodične tragedije

1.mart...Najtužniji dan u mom životu kada si mi preminula na rukama😢 Proslo je 10 godina otkako si nas prerano napustila i ostavila nas u suzama...Sve bih dala za još jedan dan da ti kazem koliko sam sama...Ljubav je prevelika,bol preteska,a tuga za tobom večna...Nedostajes mi andjele moj😢 Volim te MAMA❤🙏 #mymum #loveyou #rip

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on Mar 1, 2017 at 1:37am PST

Podsetimo, Dušica je i ranije govorila o tragičnom gubitku, naročito dok je učestvovala u rijalitiju "Farma", a na Instagramu je objavila i video u kojem, u suzama peva pesmu posvećenu svojoj pokojnoj majci.

Premijera spota meni najdraže pesme koju sam posvetila pokojnoj mami biće na njen rodjendan 12.novembraPrevise rano je otišla i nikada nije saznala da pevam...Znam da će biti ponosna na mene UVEK U SRCU MAMA #love #foreverinmyheart #mymummy

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on Sep 20, 2016 at 2:54pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.