PRIVATNE JAHTE, OSTRVA: Leonardo Dikaprio UŽIVA da TROŠI NOVAC na ove stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVATNE JAHTE, OSTRVA: Leonardo Dikaprio UŽIVA da TROŠI NOVAC na ove stvari!

Poznat je kao hedonista!

Leonardo Dikaprio je jedan od moglo bi se reći najboljih glumaca u Holivudu trenutno, veoma je dobro plaćen, a njegovo bogatstvo se procenjuje na 260 miliona dolara.

Evo koje su to njegove slabosti i na šta uver rado troši novac.

Egzotični ljubimci

Dikaprio voli životinje, a slobodno vreme voli da provodi sa svojim neobičnim kućnim ljubimcem. Glumac je vlasnik afričke kornjače koja može da živi i 80 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Brzi automobili

Leo je bio veliki obožavatelj "Fisker Automotive-a" pre nego što su bankrotirali, a uložio je u tu kompaniju kao njihov brend ambasador. Poznato je i da se upušta u trke Formule E, i da vozi Tojotu Prius i Teslu Roudster.

Bonova gitara

Leonardo je potrošio 100.000 dolara na gitaru Bono Voksa na dobrotvornoj aukciji kako bi prikupio novac za Haiti, nakon zemljotresa u toj zemlji 2010. godine.

Privatno ostrvo

Dikaprio je 2005. godine kupio privatno ostrvo uz obalu Belizea za 1,75 miliona dolara. Tamo je pomogao u izgradnji eko-odmarališta koje funkcioniše na principu obnovljivih izvora energije.

Luksuzne jahte

Obično ih iznajmljuje. Jednom je iznajmio petu najveću jahtu na svetu, vrednu 678 miliona dolara, samo da bi sa prijateljima gledao Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Voli sport

Više puta viđen je u društvu mnogih javnih ličnosti u prvim redovima tokom košarkaških utakmica.

Vlasnik lobanje dinosaurusa

U jednom trenutku bio je i vlasnik dinosaurusove lobanje vredne između 35 i 40 hiljada dolara. Prodao ju je Raselu Krou 2008. godine, a on je prošle godine stavio na aukciju.

Ovo su samo neke od stvari na koje poznati glumac voli da troši novac. Inače ovom spisku glumac je dodao i skupe satove, dizajnirane naočare, a dosta troši i na humanitarni rad i svoju Fondaciju, što je za svaku pohvalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.