PREMINUO SLAVNI PEVAČ! Izgubio bitku sa opakom bolešću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 23:42

PREMINUO SLAVNI PEVAČ! Izgubio bitku sa opakom bolešću

Njegov sin se javno oprostio od legende.

Pevač Stiv Lorens preminuo je u 88. godini nakon borbe sa Alchajmerovom bolešću.

U saopštenju za javnost piše da je pevač priminuo usred komplikacija sa Alchajemerovom bolešću. Vest o bolesti podelio je 2019. godine. Bio je oženjen pevačicom Ejdi Gorme.

Poznat je po pesmi iz 1963. godine "Go Away Little Girl".

Njegov sin Dejvid javno se oprostio od oca.

"Za mene je bio šarmantan, duhovit >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mnogo je pevao, ponekad sam, ponekad sa svojom talentovanom ženom. Tako sam srećan što je bio moj otac i ponosan što sam njegov sin. Nadam se da će njegov doprinos muzici trajati što duže."

Lorens je bio dobitin Gremija i član grupe "Stiv i Ejdi" zajedno sa suprugom. Privatno se družio sa slavnim pevačem Frenkom Sinatrom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.