Ovog saveta se nikada ne biste setili; Deda Mraz mi pomaže da vaspitam decu

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 13:17

Ovog saveta se nikada ne biste setili; "Deda Mraz mi pomaže da vaspitam decu"

Holivudski glumac Džordž Kluni (62) je u nedavnoj izjavi za magazin "People" dao jedan zanimljivi savet koji može da pomogne mnogim roditeljima.

Naime, on je otkrio kako je uz pomoć trika sa Deda Mrazom uspeo da nauči decu da budu mirna.

"Moja deca, srećom za mene, i dalje veruju u Deda Mraza pa kada su recimo nemirni čak i preko leta, ja se pravim da zovem ili da me zove Deda Mraz. On se raspituje kako su deca, pa kad ih ja pitam kako su oni cvile i govore da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će biti dobra i mirna. I tada se ja izvučem. Deda Mraz mi pomaže da ih vaspitam.", priznao je Kluni koji sa uspešnom advokaticom Amal Kluni ima dvoje dece - blizance Eli i Aleksandra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džordž Kluni otkrio ko mu pomaže da vaspitava djecu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Dec.2023

Holivudski glumac Džordž Kluni (62) je u nedavnoj izjavi za magazin "People" dao jedan zanimljivi savjet koji može da pomogne mnogim roditeljima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.