Ovo je uzrok smrti kćerke Vitni Hjuston

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Mar.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je uzrok smrti kćerke Vitni Hjuston

Na dan koji je trebalo da bude njen 23. rođendan objavljeni su rezulatati autopsije preminule ćerke Vitni Hjuston. Foto: Guliver/Getty Bobi Kristina je umrla je od kombinacije davljenja i narkotika, sudeći po autopsiji. Medicinski zvaničnici su rekli da je korišćen alkohol, marihuana kao i lekovi za smirivanje. Oni su takođe naglasili da nije moguće utvrditi da li je smrt bila slučajna ili namerna. Bobi Kristina umrla je 26. jula 2015. nakon nekoliko meseci provedenih u komi. “Prvo i najvažnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << pre 23 godine na današnji dan rodila se Bobi Kristina. Krisi će uvek živeti u mom srcu i duši. Volim svoju devojčicu. Mediji objavljuju rezultate autopsije, pre nego što je iko doveden pred lice pravde zbog njene smrti a to me izluđuje. Molimo vas, molite se za moju porodicu“, rekao je Braun u izjavi. U tužbi protiv Nika Gordona iz juna 2015. Bobi Braun optužio je Bobi Kristininog bivšeg dečka da ju je emotivno i fizički zlostavljao.  

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je umrla Bobi Kristina?

Izvor: B92, 05.Mar.2016

Lice Bobi Kristine Braun bilo je potpuno potopljeno u vodu, što je u kombinaciji sa dejstvom marihuane, alkohola, morfijuma i drugih narkotika, dovelo do upale pluća i na posletku njene smrti, saopštio je patolog koji je ispitivao uzrok smrti ćerke Vitni Hjuston...Ćerka pokojne pevačice Vitni Hjuston...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.