Ova umetnica je ulice prekrila miljeom!

Izvor: Savršena.com, 25.Jun.2015, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova umetnica je ulice prekrila miljeom!

Interesantna street artistkinja koja deluje pod pseudonimom NeSpoon napravila je pravu revoluciju u takozvanoj uličnoj umetnosti u kojoj se, po sopstvenom priznanju, najbolje izražava, jer joj ona daje slobodu.
Ona je umesto jednog zida odlučila da svoju umetnost prenese na što više zidova i drugih arhitektonskih površina i to tako da sve obeleži tradicionalnim ručnim radom, koji je kod nas poznat kao milje.
Ona je odabrala baš ovaj motiv upravo zbog njegove tradicionalnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << i ukorenjenosti u svim kulturama sveta, kao i zbog simetrije koju podrazumeva.
Pogledajte ovo njeno neobično delo koje predstavlja fantastičan spoj street arta, grnčarstva, vajarstva i slikarstva.

 
izvor: Boredpanda.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.