Otkrivena tajna dobrog izgleda Dženifer Aniston!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2015, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna dobrog izgleda Dženifer Aniston!

Svi volimo da znamo trikove kojima pribegavaju atraktivne poznate dame kako bi prošetale crvenim tepihom u savršenom izdanju, a Dženifer Aniston (46)je otkrila svoju...

Ipak, slučaj Dženifer bi možda mogao da vas razočara, jer tajne njene dobre linije nije u dijeti, već u načinu života.

Atraktivna glumica kaže da već godinama ima pet obroka dnevno, kao i da svakog dana vežba, ali ne satima, već pet minuta. Ipak od ove dnevne rutine ne odstupa gotovo nikad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Njen lični trener, Kejti Keler, kaže da ne veruje u brojanje kalorija i da Džen jede pet manjih i dobro nutritivno izbalansiranih obroka dnevno.

- Svoje klijente savetujem da uvek imaju spremne obroke za poneti, kako ne bi došli u situaciju da pojedu napolju nešto što ne bi trebalo. Dženifer nikada ne pojede sama celo pakovanje kolačića ili čokolade, ali ni ne dovodi sebe u takvu situaciju – objašnjava Kelerova koja je sarađivala i sa Džulijom Roberts, Mišel Fajfer, Klaudijom Šifer i Kim Kardašijan.

Ona je istakla da Dženifer Anistonza doručak često jede kajganu sa ljutom papričicom, a ribu i salatu za ručak. Za užinu obično gricka čia semenke, crnu čokoladu ili goji bobice.

- Ipak, njen sjajan izgled odraz je i njenog duhovnog rada na sebi. Uz opuštanje i meditaciju, ona postiže da bude relaksirana, a njen um slobodan. Kada je čovek pod stresom, tada i deluje umorno i starije – objapšnjava Kejti Keler.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.