One su pobednice Met Gale, bile su savršene u svakom pogledu FOTO

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 07:59

One su pobednice Met Gale, bile su savršene u svakom pogledu FOTO

Zanimljivo je da su izabrale haljine u beloj boji, ali svaka je bila različita i lepa na svoj način.

Najprestižniji modni događaj na svetu, Met Gala, održan je sinoć u Njujorku, a događaj slavi delo preminulog modnog genija i dizajnera Karla Lagerfelda.

Događaj pod nazivom Karl Lagerfeld: A Line of Beauty sinoć je bio u punom sjaju, a tom prilikom izloženo preko 150 kreacija slavnog dizajnera. Svakako je vredno spomena i defile slavnih ličnosti koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su svojim modnim izborom slavile Lagarfilda.

U nastavku pogledajte o kojim ličnostima se naviše pričalo i koje su ocenjene čistom desetkom za svoje modne izbore.

Žizel Bundšen

Slavna brazilska manekenka blistala je kao od šale ponela je Šanel venčanicu koja potiče iz prolećne kolekcije 2007.

Penelope Kruz

Španska glumica bila je na visini zadatka pojavivši se u veličanstvenoj haljini sa velom. Njena couture haljina je inspirisana dizajnom kolekcije koju je Karl radio za proleće/leto 1988.

Rijana

Zaista upečatljiva kracija koja dolazi iz prestižne modne kuće Valentino dozvoljava da kažemo da je bila kraljica Met Gale!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.