Ona je prvi Viktorijin anđeo sa oblinama FOTO

Izvor: B92, 28.Apr.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je prvi Viktorijin anđeo sa oblinama FOTO

Američki brend Victoria's Secret napravio je pravu prekretnicu u svom poslovanju. Tako će njihove revije od sada nositi i Špankinja Lorena Duran, prvi anđeo Victoria's Secreta s oblinama.

"Srećna sam i ponosna zbog ovog angažmana. Vreme je za raznolikost. Hvala timu Victoria's Secreta koji je moje snove učinio stvarnim", napisala je Duran na svom Instagram profilu.

Ova zanosna 25-godišnjakinja karijeru je započela kada je imala 17 godina i do sada je radila za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brendove kao što su Asosa, Zalanda, El Corte Inglesa, Intimissimi, a u poslednje vreme nosila je i kolekciju Sofije Vergare.

Duran je prvi anđeo Victoria's Secreta koja ne nosi veličinu S, a da ova kompanija menja svoje poslovanje dokazuje i ugovor koji su potpisali s Aleksinom Grejam koja ima narandžastu kosu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lorena - prvi punački "anđeo"

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2019

Promene u poslovanju kompanije donjeg veša "Viktorijas sikret" ČUVENI američki brend donjeg veša "Viktorijas sikret" angažovao je prvi put "anđela" sa oblinama, Lorenu Djuran (25) iz Španije. Ona je prva žena koja će nositi zavodljive modele "Viktorijas sikreta", a da to...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.