OTKRIVENA ISTINA O ANINOJ TRUDNOĆI: Mogu da potvrdim da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA ISTINA O ANINOJ TRUDNOĆI: Mogu da potvrdim da...

Došao je kraj glasinama.

Vest da srpska teniserka Ana Ivanović (29) i njen suprug Bastijan Švajnštajger (32), očekuju bebu uzdrmala je britanske i nemačke medije.

U NJOJ LEŽI TAJNA MLADOSTI: Maske od kivija su blagodet za vašu kožu (RECEPT)

Svetski mediji su nedavno objavili fotografije iz zajedničke šetnje supružnika, na osnovu kojih su zaključili da je Ana trudna!

Ona misli da su je operacije UPROPASTILE, a svi drugi pričaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izgleda BOLJE NEGO IKAD (FOTO)

Anin PR Marla Farel iz agencije "Šelter", koja je zadužena za odnose sa medijima, demantovala je ove glasine:

- Ana trenutno nije u mogućnosti da daje intervjue, a ja mogu da potvrdim da NIJE trudna - izjavila je Farelova za magazin "Gloria".

Spekulacije o njenoj trudnoći počele su još kada je objavila kraj karijere, a dodatno su pojačane kada je prošlog meseca objavljena fotografija na Instagramu posle posete ginekologu, ali izgleda da će par Švajnštajger još malo da pričeka s prinovom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.