OSVANULE PRVE FOTKE - Anastasija Ražnatović u 4. MESECU TRUDNOĆE zablistala u crvenoj haljini

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 14:04

OSVANULE PRVE FOTKE - Anastasija Ražnatović u 4. MESECU TRUDNOĆE zablistala u crvenoj haljini

Par je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu.

Nedugo nakon što Bogdana Ražnatović porodila i na svet donela dečaka Krstana, mediji su objavili još jednu lepu vest iz porodice Ražnatović.

Naime, Anastasija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće, a Blic je ekskluzivno otkrio da mlada pevačica i njen izabranik Nemanja Gudelj očekuju devojčicu.

Mladi par već neko vreme živi u Sevilji, a kako Blic prenosi, oni uveliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremaju sobu za prinovu.

Pre nekoliko dana, Anastasija i Nemanja su bili na jednoj proslavi, te su kroz svoje story objave izbacili snimke sa zabave.

Anastasija je blistala u crvenoj haljini, a jasno se video njen trudnički stomačić.

Par je takođe nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu, a Anastasija je na svom instagramu objavila zajedničku fotografiju, te fotografiju poklona koje je dobila od svog izabranika.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.