OČISTIĆE VAS KAO METLOM: Uz ovaj napitak nećete više imati problem sa ODLASKOM u WC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČISTIĆE VAS KAO METLOM: Uz ovaj napitak nećete više imati problem sa ODLASKOM u WC!

Prava stvar za vas!

Zdravo se hraniti znači jesti kisele i alkalne namirnice u pravim količinama. Međutim, u savremenoj ishrani preovladava hrana koja u telu stvara dodatnu kiselinu.

Brojni nutricionisti već godinama vode polemiku šta jeste dobro a šta ne, ali oko jedne stvari se slažu - do dobrog zdravlja stiže se uz pomoć raznovrsne ishrane i načina na koji unosite hranu u svoj organizam. Jedete li pravu hranu na pravi način, telo će vam uvek biti zdravo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
"Sok za buđenje" biće vaš idealan saveznik u borbi protiv viška kilograma, loše probave i neprestanog nadimanja.

Slatki krompir (batat) vrlo je alkalan i odličan izbor za početak dana. Kruška i šargarepa daju slatkoću kao i vlakna i vitamine dok grejp dodaje svežinu citrusa koja je neophodna ovoj kombinaciji.

Sastojci za sok:

1 mali batat

1 kruška

1 šargarepa

1 grejp

1/2 komorača

Batat, krušku i šargarepu oluštite i isecite, zatim stavite u sokovnik. Nakon dobijene količine soka, u sokovnik ubacite komorač i grejp i mučkajte dok ne dobijete željenu teksturu.

Uživajte u svim blagodetima soka. Vaše telo će vam biti zahvalno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.