Novi dan o ubistvima žena i zapleni u KBC Dragiša Mišović

Izvor: N1 televizija, 21.Maj.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o ubistvima žena i zapleni u KBC Dragiša Mišović

Centar za istraživanja javnih politika došao je do podatka da je preko 30 odsto ubistava žena u Srbiji izvršeno uz upotrebu vatrenog oružja. O tome kako preduprediti dalju crnu statistiku u temi jutra Novog dana govore Vedrana Lacmanović, predstavnica Autonomnog ženskog centra i direktorka Centra za istraživanje javnih politika Tanja Jakobi.

Naslove iz štampe u Novom danu komentariše glumac Irfan Mensur.

Komentarišemo aktuelne događaje i najavljujemo novu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << predstavu u kojoj igra, koja se zove "Tako je (ako vam se tako čini)" Luiđija Pirandela.

Prema najavama, sudski izvršitelji u KBC "Dragiša Mišović" u ponedeljak će popisati stvari pred zaplenu imovine u vrednosti od oko milion evra. Bolnica je na udaru izvršitelja zbog 12 ari zemljišta koje je, pre nacionalizacije, pripadalo jednoj beogradskoj porodici, a sada, prema sudskoj presudi, naslednici tog placa KBC Dragiša Mišović bi trebalo da plati nadoknadu. Iz Kliničko bolničkog centra javilja se naša reporterka Neda Kurjački.

Najavljujemo Osmi festival satirične priče u organizaciji Beogradskog aforističarskog kruga koji će se održati u sredu 24. maja u maloj sali Studentskog kulturnog centra. Tim povodom naš gost je Aleksandar Čotric, aforističar i političar.

Simfonijski orkestar RTS obelezava 80 godina postojanja i kontinuiranog rada. Gost Novog dana je dirigent i direktor Muzičke produkcije RTS-a Bojan Suđić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Neadekvatna reakcija nadležnih na nasilje nad ženama

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2017, 10:24

Godišnje u Srbiji između 30 i 40 žena bude ubijeno u porodičnom nasilju a svaka treća od njih prethodno je prijavljivala nasilje, kaže Vedrana Lacmanović iz Autonomnog ženskog centra koja ističe da taj podatak govori o neadekvatnom reagovanju nadležnih institucija... Gostujući u Novom danu,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.