Nikako nemojte koristiti OMEKŠIVAČ TOKOM LETA: Evo i ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 20:39

Nikako nemojte koristiti OMEKŠIVAČ TOKOM LETA: Evo i ZAŠTO

Pravite grešku!

Stručnjaci za pranje odeće objašnjavaju da tokom leta treba izbegavati korišćenje omekšivača za odeću prilikom pranja.

- Bilo bi dobro da izbegavate omekšivač kada perete pidžame i posteljinu tokom leta. Iako će sve mirisati lepše, tkanina ne može da upije vlagu, pa se vaš znoj neće upiti u pidžamu, već ćete se probuditi potpuno mokri - izjavio je Dejan Dimitrov.

Dimitrov savetuje da se za pranje posteljine i pidžame bira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deterdžent za osetljivu kožu kako bi se sprečila iritacija, a najbolje je koristiti one bez mirisa.

Mnogi kupuju posteljinu od svile misleći kako je bolje spavati na takvom materijalu kada počnu visoke temperature, ali Dejan tvrdi da je svila najgori materijal za leto i da takve pidžame i pokrivače treba čuvati za zimu.

- Iako je odličan materijal za one koji su alergični na perje i grinje, takođe, ne može da upije vlagu - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.