Neodoljive midi suknje: Poznate dame to nose ovako!

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Avg.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neodoljive midi suknje: Poznate dame to nose ovako!

Predivne suknje midi dužine su ponovo u trendu! Uske midi suknje su veoma šik i možete ih kombinovati uz različite stilove. Ovakav model ističe vašu figuru i daje određenu notu ženstvenosti. Za prefinjen, elegantan i damski look midi sunja je pravo rešenje. Poznate dame su takođe ispratile ovaj trend, pa smo u poslednje vreme imali prilike da vidimo sjajne stajlinge sa ovim modelom suknje. Pencil kroj je veoma popularan, jer u njemu svaka žena izgleda veoma izazovno i seksepilno. Zaboravite >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << na trenutak na mini i maksi suknje i pogledajte na koje sve načine možete da nosite ovaj sjajan modni trend! OVDE pogledajte fotografije i ocenite koja slavna dama nosi najbolji stajling sa midi suknjom!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Sve poznate dame uveliko nose RUŽNE SANDALE, ali da li biste vi?

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Avg.2016, 12:52

Priredila: Aleksandra Dimitrijević Ako želite da u preostalim danima leta svojim stopalima podarite nešto sasvim drugačije, onda je pravo vreme da izaberete takozvane “ružne sandale“. Iako se ovaj trend provlači već nekoliko sezona, ko bi rekao da će papuče i sandale koje smo viđali samo...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.