Ne treba vam vodoinstalater - evo kako da ubrzate odvod

Izvor: B92, 04.Feb.2022, 15:38

Ne treba vam vodoinstalater - evo kako da ubrzate odvod

Ukoliko vam je odvod spor - ne zovite vodoinstalatera, već probajte da sami rešite problem. Jedan trik sa TikToka vam u tome može pomoći.

TikTokerka Karolina Mekoli, koja je inače na Internetu poznata po mnogobrojnim korisnim savetima u domaćinstvu, u novom snimku je otkrila koja su to dva čarobna sastojka koja će vaš odvod očistiti za 10 minuta.

Reč je o sodi bikarboni i sirćetu.

Karolina je sipala šolju sode bikarbone i šolju sirćeta u odvod. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zatim je odvod pokrila peškirom, što je pomoglo da se toplota reakcije koncentriše tamo gde je trebalo i ostavila je da odstoji deset minuta. Nakon što je vrijeme isteklo, sipala je toplu vodu u odvod.

Rezultati su se mogli videti odmah: Pogledajte u snimku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.