Ne mogu da odole da goli do pasa primaju vakcine FOTO

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 18:44

Ne mogu da odole da goli do pasa primaju vakcine FOTO

Brojni političari širom sveta primili su vakcine protiv koronavirusa, a neki od njih nisu odoleli da se fotografišu u tom izdanju, ili čak i da naprave selfi.

Pažnju je najviše privukla fotografija grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa, ali i portugalskog predsednika Marsela Rebela de Suze koji je potpuno skinuo košulju.

Društvene mreže su se usijale sa pitanjima Micotakisu da li mu je možda palo na pamet da, umesto što je skinuo košulju, samo zavrne rukav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ako su rukavi uski, zar nisu mogli da u majicama kratkih rukava ili atletskim majicama (ispod košulja obučenih) obave vakcinaciju?

Trendu sa deljenjem fotografija gde su goli do pojasa kada primaju vakcinu nisu odoleli ni francuski ministar zdravlja Olivije Veran, ni poznati američki tekstopisac Džoni Merser, ali ni poznati muzičar Tom Hamilton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.