Ne boji se da pokaže lice pre i posle šminke

Izvor: B92, 07.Jan.2015, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne boji se da pokaže lice pre i posle šminke

Iako je smatraju jednom od najglamuroznijih glumica današnjice Gvinet Paltrou priznaje da joj je potrebno malo pomoći.

Četrdesetdvogodišnja glumica je na svom Instagram profilu podelila dve fotografije – jednu bez šminke i jednu sa šminkom.

Uz pomoć šminke Gvinet je od pomalo umornog izgleda lica, sa kesicama ispod očiju i vidljivim borama uspela da se transformiše u divu s crvenog tepiha.

Inače, glumica se ne oslanja samo na pomoć šminke, pa je nedavno na svom blogu ’Goop’ objavila bizaran sedmodnevni plan ishrane koji će joj pomoći da izgubi težinu i izbaci ’teške metale i pesticide’ iz svog tela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONA TROŠI 14.000 DOLARA ZA LEPOTU: Evo kako izgleda Gvinet Paltrou bez trunke šminke!

Izvor: Kurir, 07.Jan.2015

Dobitnica Oskara Gvinet Paltrou za razliku od većine svojih koleginica ne plaši se da pokaže kako njeno lice izgleda bez šminke. Baš to je uradila nedavno postavivši na svoj instagram profil fotografiju na kojoj se vidi njeno lice pre i posle šminkanja...Prva fotografija pokazuje bledo i pomalo...

Nastavak na Kurir...

Pre i posle: Da li vam je lepša sa šminkom ili u prirodnom izdanju?

Izvor: Svet, 07.Jan.2015

Gvinet Paltrou ne plaši se da prizna da se njen glamurozan izgled koji vidimo na crvenom tepihu prilično razlikuje od onoga kako inače izgleda. . Četrdesetdvogodišnja zvezda objavila je na Instagramu dve fotografije koje pokazuju slavnu glumicu bez šminke i frizure, i njenu transformaciju u lepoticu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.