Napravila je drastičnu promenu: Odlično joj stoji FOTO

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravila je drastičnu promenu: Odlično joj stoji FOTO

Uradila je isto što i njena sestra.

Najpopularnija starleta Kim Kardašijan nije odolela da isproba kako joj stoji plava boje kose.

Nakon što se nedavno na ovu drastičnu promenu odlučila njena sestra Kloi Kardašijan, i Kim je rešila da bude plavuša.

Ona se na Instagramu pohvalila novom bojom kose i to na fotografijama koje su nastale u okviru najnovije kampanje za "KKW Beauty", kolekciju šminke koja će 24. januara biti premijerno prikazana.

Iako su fanovi Kim Kardašijan navikli na iznenađenja starlete, ovo ih je posebno oduševilo, a složni su u oceni da joj plava boje kose odlično stoji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FANOVI U ŠOKU: Kim Kardašijan VIŠE uopšte NE IZGLEDA isto, starleta napravila OGROMNU promenu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020

Velika razlika!..Fanovi Kim Kardašina su najpre bili u šoku, kada su videli promenu koju je napravila, a onda su usledili samo pozitivni komentari...Naime, Kim više nije crnka, prešla je u plavuše, a sudeći po fotografijama na Instagramu, nova boja joj jako lepo pristaje...A post shared by Kim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.