Najpopularnije frizure za kosu do ramena: Top 5 ideja

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Jan.2024, 18:01

Najpopularnije frizure za kosu do ramena: Top 5 ideja

Kosa srednje dužine je najlaskavija, lako se održava i nikada ne izlazi iz mode. Obratite pažnju na najpopularnije frizure za kosu do ramena i izaberite pravu za sebe Stvari su takve kakve jesu: kosa srednje dužine bila je jedna od najtraženijih frizura 2023. i, prema predviđanjima stilista, obećava da će zadržati lidersku poziciju u 2024. Najbolje od svega je to što su opcije za nošenje ove nove godine su beskrajne i prilagođavaju se svakoj vrsti frizure i stilu. U talasastom, ultra >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << glatkom formatu, sa slojevima… Varijante ove frizure su beskrajne. Najbolji zbor frizure za kosu do ramena Ako pitate nas: dugi bob ili LOB. Zašto? Savršen je i za ravnu i za talasastu kosu. Novina je da sada dolazi sa nekim nevidljivim slojevima. Odnosno, čini se da ima čvrstu osnovu, ali da bi dobio prirodniji izgled, prave se nnepovezani slojevi koji daju kretanje kosi i sa kojima možemo da se igramo da bismo stvorili određene volumene. Ovi slojevi su struja koja dolazi pravo sa modne piste i koja obećava da će se zadržati u frizerskim salonima tokom ove godine. Oh – i ne propustite da pokušate da uklopite svoju kosu do ramena sa šiškama. Iznad, ispod obrva ili sa strane – svejedno je. Najpopularnije frizure za kosu do ramena – top 5 Nema sumnje: ove 2024. ako želite da eksperimentišete sa svojom kosom i želite laskavu i trendi frizuru, pogledajte frizure srednje dužine kojima smo opsednuti ove sezone. Postoji nešto za sve ukuse i stilove. Frizure sa ukrasima za kosu Ovo će biti jedan od najlakših načina da stilizujete svoju kosu do ramena i date joj šik prizvuk. Ali pazite – nisu svi ukrasi za kosu podjednako efektni. Birajte tanke rajfove, trake za glavu iz devedesetih, tanušne mašnice ili perle. Šiške preko obrva Ako vam je kosa ravna i do ramena, možete je inovirati dodajući šiške koje padaju na oči. One privlače pažnju na vaš pogled i jagodice na licu, tako da daju određenu dozu oštrine izgledu. Ravna, sa razdeljkom u sredini Ako vam je kosa jako tanka ili je retka, ošišajte se na ravnu frizuru srednje dužine. Ovo stvara utisak guste kose i uokviruje lice. Slojevita sheggy frizura Naoko neuredne i nemarne frizure su i dalje stil br. 1 na beauty sceni. Uz to, ovo je i slojevita frizura, što znači da se lako prilagođava vašim crtama lica. Duge zavesa šiške Ne, ne računaju se šiške svake dužine. Poseban štih ovoj frizuri daju šiške koje su vrlo precizno skraćene tako da padaju negde između linije nosa i linije vilice. indira's work/istock/gettyimagesplusThe post Najpopularnije frizure za kosu do ramena: Top 5 ideja appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kako odabrati idealnu plavu nijansu za kosu

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Jan.2024, 16:03

Među brojnim nijansama plave, nije baš lako odabrati onu koja nam najbolje pristaje. Kako odabrati idealnu plavu nijansu za kosu? Plavuše su verovatno najčešći posetioci frizerskih salona, jer plava kosa nikada neće izaći iz mode. Bitno je samo odabrati pravu nijansu koja je najbolje usklađena...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.