Najmodernije farmerke za 2024: Koji modeli su u trendu

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Feb.2024, 18:02

Najmodernije farmerke za 2024: Koji modeli su u trendu

Prethodnu godinu obeležilio je teksas, a, po svemu sudeći, trend se nastavlja i ove godine. Koje su najmodernije farmerke za 2024?  Teksas ne izlazi iz mode. Istina, stepen popularnosti farmerki varira iz godine u godinu. No nikada ne pada ispod nule, ali uvek može da poraste do ekstremnih nivoa u zavisnosti od modne klime. 2001. godina je, naravno, bila rekordna godina za džins zahvaljujući Britni Spirs i Džastinu Timberlejku. U 2024. prelili su se najveći trendovi iz 2023. kada je o farmerkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << reč. I jedno je sigurno, i dalje ćemo viđati svuda široke farmerke koje su obeležile prethodnu godinu. Nastavite da skrolujete ako vas interesuje koji modeli farmerki će biti u trendu ove godine. Koje su najmodernije farmerke za 2024. Zvoncare   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Nena Evans (@nenaevans) Nekada su zvoncare bile skini farmerke sa trapezima koji se šire od polovine lista. Danas modne kuće izbacuju široke modele farmerki sa trapezastim nogavicama. Idealni modeli za punije dame koje vole zvoncare. Kargo farmerke   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Anne-Sophie Bastien (@banso73) Bile su aktuele i prethodne godine, a trend se nastavlja i u 2024. Farmerke širokih nogavica, sa ogromnim džepovima, izuzetno su praktične i udobne. Lako se kombinuju i mogu se nositi u svim prilikama. Farmerke za kancelariju   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Helen Jin (@dailyhelenj) Zahvaljujući uglađenim, modernim modelima, farmerke su postale komad koji možete nositi i na posao. Možete ih kombinovati s belom košuljom, trendi blejzerom i cipelama. Za par minuta možete kreirati šik autfit, samo kombinujte farmerke od tamnog teksasa i osnovne komade. Vrećaste farmerke   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Claire Hall (@clubforty.claire) Silueta vrećastih nogavica prelazi granicu između strukture i nosivosti, čineći ove farmerke upečatljivim zbog načina na koji drži izrazitu formu uprkos svom labavom kroju. Ovo su farmerke koje će takođe obeležiti 2024 – još jedan trend koji se preliva iz prethodne godine. Lako se kombinuju, ekstremno su udobne i možete ih nositi u svim prilikama. Farmerke sa ukrasima   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели LISA (@lisalxnge) Šta mislite o farmerkama sa kristalčićima, perlicama, nitnama, biserčićima? Ako volite sve što sija (a to je trend koji traje već neko vreme) onda je ovo pravi model farmerki za vas. tixti/gettyimages.comThe post Najmodernije farmerke za 2024: Koji modeli su u trendu appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Najmodernije farmerke za 2024: Koji modeli su u trendu

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Feb.2024

Prethodnu godinu obeležilio je teksas, a, po svemu sudeći, trend se nastavlja i ove godine. Koje su najmodernije farmerke za 2024?.  Teksas ne izlazi iz mode. Istina, stepen popularnosti farmerki varira iz godine u godinu. No nikada ne pada ispod nule, ali uvek može da poraste do ekstremnih nivoa...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.