Najgore što možete da uradite tokom prvog seksa

Izvor: NaDlanu.com, 26.Dec.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgore što možete da uradite tokom prvog seksa

Istraživanje u kojem je učestvovalo nekoliko stotina žena i muškaraca odgovorilo je na pitanje šta je najodbojnije tokom prvog seksa s novim partnerom.

I ono što je najviše iznenadilo bio je najčešći odgovor. Naime, čak 41 odsto ispitanika je odgovorilo da im najviše smeta preterivanje sa zagrljajima i maženjem.To je ispalo čak gore nego gasovi (26 odsto) ili prljava posteljina (36 odsto). Čak 33 odsto ispitanika je priznalo i da ne može da podnese partnerovo hrkanje nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << seksa.Ispitanici su naveli i najveće bizarnosti koje su doživeli. A na listi su se našli pronalazak tuđih ženskih gaćica ispod jastuka i spavanje s 30 medvedića na krevetu.A šta donosi najviše sreće u krevetu?Na prvom mestu je čista posteljina (40 odsto), na drugom doručak u krevetu (35 odsto) a na trećem dovoljno mesta da se raširite u krevetu (30 odsto), piše geniusbeauty.com.Izvor: 24sata

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.