Najbolji sportovi za parove

Izvor: S media, 28.Apr.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji sportovi za parove

Istraživanja pokazuju da igra koji se igra zajendo, ostaje zajedno. Znači, ukoliko oboje učestvujete u sportskim aktivnostima, time ćete značajno poboljšati svoj odnos. Ne samo da ćete se zbližiti, već ćete oboje biti u odličnoj formi. Možete da se ponosite ciljevima koje ste zajedno zacrtali i ispunili i izgradićete timski duh koji je tako važan u ljubavnim odnosima.

Ono što nikako ne bi smeli da radite je da trenirate svog partnera. Ako ste odlični u nekom sportu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ili boljoj fizičkoj kondiciji, nemojte da pritiskate da vas prati. Ili im obezbedite profesionalnog trenera kao poklon ili budite strpljivi i prilagodite se. Niste tu da se takmičite!

Trčanje

Na prvi pogled se čini samotnim sportom, iako to ne mora biti. U stvari, neki od najboljih trkača sveta su supružnici koji dele svoje strasti i trčanje uz njih. Ako se vaša druga polovina zainteresuje za sport koji se vama dopada, više će vas podržavati i razumeti.

Skijanje na lavini (VIDEO)

Istine i zablude u vezi sa sportom i dijetama

Sobni bicikl brzo topi kilograme

Trčanje u društvu partnera je način da sebe naterate da postignete više nego što ste mislili da možete. Međusobno postavljanje ciljeva može biti zabavno, a nagrada slatka. Ako trčite različitim tempom, izvucite svoju energiju brzim krugom, pa se "ohladite" trčeći sporije sa partnerom. Uživajte u tišini, prirodi i društvu.

Vožnja bicikla

Nema ničeg lepšeg od vetra u kosi i omiljene osobe pokraj vas! Rekreativna vožnja bicikla dozvoliće vam da istražite neke kutke u i oko vašeg grada koje ranije niste ni primetili. Ako želite da se osećate produktivnije, koristite bicikl za male posliće, da odete do prijatelja ili parka. Ne samo da ćete biti u formi, nego ćete i uštedeti na benzinu i kartama za autobus.

Ako želite da pojačate osećaj zajedništva, iznajmite bicikle za dvoje da vidite kako to izgleda kada četiri noge pedalaju, a samo dve ruke upravljaju. E, to se zove poverenje! Možete da odaberete i one porodične, sa nadstrešnicom i pultom koji je savršen za grickanje sendviča.

Tenis

Za razliku od prethodno pomenutih sportova, tenis ne možete da igrate sami. Ako volite ovaj sport, zašto da ga ne igrate sa osobom koju volite? Da zabava bude potpuna, neka se onaj ko izgubi pozabavi usisavanjem, pranjem veša ili nekim drugim omraženim kućnim poslom te nedelje. Ako ne želite da se partner duri zbog izgubljenih poena, preskočite mrežu i zaigrajte mešoviti dubl sa prijateljima. Moći ćete da podelite radost pobede, ili jedno drugom ližete "gubitničke rane".

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Najbolji sportovi za parove

Izvor: medio.rs, 28.Apr.2011

Istraživanja pokazuju da igra koji se igra zajendo, ostaje zajedno. Znači, ukoliko oboje učestvujete u sportskim aktivnostima, time ćete značajno poboljšati svoj odnos.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.