Najbolje doba dana za seks

Izvor: NaDlanu.com, 10.Avg.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje doba dana za seks

Vaš dragi uvek ustaje u minut do 12, pa ne stiže kako treba ni da se spremi za posao. Osim da se poštedite stresa, rano buđenje bi moglo biti dobro za još nešto.... za prljave igre ispod pokrivača.

Prema istraživanjima sa univerziteta Hardvard, ženski ciklični ritam je brži 6 minuta od muškog, što čini da su žene pre jutarnje ptice, nego noćne sove, a samim tim i raspoložene za seks rano ujutro.Žene su biloški dizajnirane da budu energičnije do ponoći, pa obično >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na kraju dana zbrišu na spavanje, tako da ako ste uveli u naviku da redovno zaginete noću, vi zapravo prisiljavate telo da ide protiv svojih prirodnih potreba.Dakle sutra ujutru isprobajte naučni eksperiment.Podestite sat, pola sata ranije pa ćete videti da li možete da učinite jutro dobrim za njih dvojicu i sebe.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.