Na mamu: Rijaliti zvezda zgodna i u trudnoći

Izvor: B92, 08.Avg.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na mamu: Rijaliti zvezda zgodna i u trudnoći

Rijaliti zvezda Kortni Kardašija koja je trenutno u drugom stanju i čeka svoje treće dete postavila je fotografiju iz prošlosti na svoj profil na Instagramu.

*

Kortni je postavila zanimljivu fotografiju na kojoj se prisetila svoje prve trudnoće sa sinom Mejsonom, a pored njene fotografije je i slika majke Kris Džener takođe u drugom stanju.

Prelepa Kortni pozirala je baš kao i mnoge poznate trudnice u tom periodu, ali je ovom fotografijom želela da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakne kako lepotu i liniju u trudnoći duguje svojoj mami koja je isto tako dobro izgledala kada je bila u drugom stanju.

Inače, Kortni Kardašijan očekuje svoje treće dete sa Skotom Disikom sa kojim ima sina Mejsona i ćerku Penelope.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.