Na koju stranu se ljubite?

Izvor: JavneVesti.com, 31.Mar.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na koju stranu se ljubite?

Poljubac u desni obraz pokazuje srdačnost. Nedostatak emocija jasno se vidi i u ljubljenju "u vazduh", kada obrazom samo ovlaš dodirnemo obraz druge osobe, uz kratko cmok

 
Na koju stranu naginjete glavu, kada se ljubite sa partnerom ili pozdravljate sa prijateljima i rođacima? Stručnjaci tvrde da je to pravi pokazatelj osećanja.
 
Oko 80 procenata muškaraca i žena, glavu okreće na desnu stranu, a preostalih 20 odsto na levu.
 
Po mišljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << psihologa, prvi su iskreniji u emocijama, dok su drugi hladniji i manje zainteresovani za osobu sa kojom se ljube, pokazuju istraživanja.
 
Na osnovu analize ponašanja ljudi na javnim mestima, naučnici su zaključili da i način na koji se pozdravljamo poljupcem, otkriva naša osećanja.
 
Osobe koje prvo poljube levi obraz tokom pozdravljanja, osećaju se pomalo neprijatno i nisu sigurne da li bi sa tom osobom trebalo da budu prisne ili ne. Poljubac u desni obraz pokazuje srdačnost.
 
Nedostatak emocija jasno se vidi i u ljubljenju "u vazduh", kada obrazom samo ovlaš dodirnemo obraz druge osobe, uz kratko cmok.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.